CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de març del 2020

Sota el títol ‘Explica’ns què fas?’ el Port de Tarragona posa en marxa un concurs de dibuix infantil


Sota el títol ‘Explica’ns què fas?’ el Port de Tarragona posa en marxa un concurs de dibuix per la canalla dividit en 3 categories, de 3 a 5 anys, de 6 a 9 anys i de 10 a 12 anys. Cada participant podrà enviar com a màxim 2 obres.

El concurs es desplegarà mitjançant les xarxes socials, Twitter, Facebook i Instagram, amb el hashtag #dibuixPortTarragona i podran fer-ho fins al 30 de març de 2020 en que els petits i petites podran enviar els seus dibuixos. D'aquesta manera des del Port de Tarragona, volen que els infants passin millor la situació actual del confinament, animant-los a participar en el Concurs de Dibuix “Explica’ns què fas?”.

"Volem que ens expliquis amb un dibuix que fas tot aquest temps d’aïllament a
casa. Pots dibuixar coses divertides que has viscut aquests dies, quins jocs t’has
inventat, quines coses fas amb la família..." animen.

A més indiquen que inspirar-se o reflexar el port suma punts. Els dibuixos es faran públics, tant en la web i a les xarxes socials del Port de
Tarragona, i els nens i nenes guanyadores seran escollides per un jurat
encapçalat pel president del Port, Josep Maria Cruset.

Es premiaran 3 dibuixos per cada categoria. I podran fer una visita en golondrina acompanyats de 2 persones. El millor dibuix de les tres categories, segons el criteri del jurat, rebrà un premi especial: una tauleta.