CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de juliol del 2021

La 10a edició d'Expotaku arriba aquest cap de setmana al Recinte Firal, al Barri del Port

El Barri del Port acull aquest cap de setmana, 23, 24 i 25 de juliol, la 10a edició d'Expotaku Tarragona, al Recinte Firal del Palau de Congressos de Tarragona, després que el passat any s'hagués de cancel·lar a causa de la pandèmia.

En aquest sentit, l'organització i el Palau han treballat i han modificat els seus protocols per adequar-se a les mesures de seguretat i prevenció de la COVID19, igual que la resta d'esdeveniments que tiren endavant en aquest recinte i equipament, per oferir unes instal·lacions i esdeveniments segurs a la ciutadania. Entre altres mesures, les entrades en aquesta ocasió es venen exclusivament online i de forma anticipada.

Expotaku va arribar fa 10 anys a Tarragona de la mà del seu organitzador David Gaspar davant la necessitat d'un esdeveniment d'aquestes característiques al territori, característic dels amants del manga, l'anime, el cosplay, els videojocs i altres aspectes d'aquesta cultura pròpiament japonesa i que atreu un gran nombre de públic jove i de fora de la ciutat.