CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de juliol del 2021

Tràgic i aparatós accident entre dos vehicles aquesta tarda al carrer Apodaca al Barri del Port


Imatge de l'accident. Foto: Josep Maria Ventosa, testimoni


El carrer Apodaca ha estat escenari aquest dimarts entorn de les 14h d'un accident tràgic a la cruïlla amb el carrer d'Orosi entre dos vehicles provocant l'encastament d'un d'ells contra la persiana d'un local buit dels baixos i l'altre vehicle completament destrossat, com es pot veure a les imatges de diversos testimonis, i amb la conductora ferida i traslladada a l'hospital on finalment i malauradament ha mort, informa el Diari Més.

La topada ha generat molta expectació entre el veïnat. Segons diversos mitjans, la Guàrdia Urbana assenyala que per causes encara desconegudes, un dels vehicles ha envaït el carril contrari de pujada topant amb un vehicle al qual ha causat força danys abans de topar contra el local i també s'han vist afectats els contenidors i un vehicle estacionat.

Segons testimonis, el vehicle blanc baixava a gran velocitat des de la plaça de Mitja Lluna i hauria perdut el control circulant alguns metres per la vorera a punt d'emportar-se un parell de vianants.

Dues ambulàncies s'han desplaçat a la zona per part del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i s'ha atès a la conductora del segon turisme implicat, una dona gran d'uns setanta anys que ha resultat ferida i que ha estat traslladada a l'hospital de Santa Tecla on malauradament ha mort.

Pel que fa al conductor del vehicle blanc que ha envaït l'altre carril ha patit ferides lleus i s'ha negat en primer moment a realitzar la prova d'alcoholèmia tot i que després ha donat negatiu a l'hospital Joan XXIII en l'anàlisi de sang, i tenia el carnet de conduir caducat.

Imatge de l'accident. Foto: Josep Maria Ventosa, testimoni

Alguns testimonis assenyalen també a la circulació d'un patinet elèctric d'un repartidor que podria haver provocat l'accident, tot i que la Guàrdia Urbana indica que no tenia a veure amb la topada i segueix esbrinant els motius dels fets.