CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

11 de juliol del 2021

Sidney Martin, nou director de l'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona, rellevant a Yolanda Scott-Tennent qui portava 27 anys al capdavant



L'EOI estrena director. L'Escola Oficial d'Idiomes de Tarragona anunciava el passat divendres, via xarxes socials, el relleu de Yolanda Scott-Tennent Basallote al nou Director del centre, Sidney Martin Mota, després de 27 anys al capdavant, tot desitjant-li a ell i al seu equip tot el millor pel futur. 

L'EOI Tarragona està ubicada a l'emblemàtic edifici de l'antiga fàbrica Chartreuse, a la Plaça dels Infants, al Barri del Port de Tarragona.

Sidney Martin Mota és un "Aussie" nascut a Wollongong (Nova Gal.les del Sud, Austràlia) a l'any 1975, de pares catalans i porta ja molts anys vivint a Catalunya, tot i que es considera, sobretot, ciutadà del món. Entre altres coses, és professor d'anglès a l'EOI Tarragona des de fa dotze anys i fins ara també era coordinador pedagógic, paper que ara recau en Elena Pérez Martínez. L'equip directiu el completen Maite Santacreu Massó com a cap d'estudis, Cecilia Martínez Cebrián com a secretària i Lluís García Martínez, administrador.