CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de juliol del 2021

El cablejat elèctric aeri del Barri del Port causa l'incendi d'un camió de la brossa aquesta nit i tall de llum

Una imatge de l'incendi d'aquesta nit. Foto: Olga Canals


Entorn a les 4 de la matinada d'aquest divendres, un camió de la recollida de la brossa s'ha incendiat al carrer Rebolledo, en el seu tram entre Smith i Reial, al Barri del Port de Tarragona, després d'enganxar-se al cablejat elèctric que travessa el carrer.

La Guàrdia Urbana ha tallat el tram afectat i dues dotacions de bombers han hagut de sufocar el foc que s'hauria produït en la càrrega de paper i cartó, que s'estava recollint, a causa de les espurnes en enganxar-se al cablejat elèctric durant les operacions de buidatge dels contenidors, tal com han estat testimoni alguns veïns matinadors i d'altres que s'han despertat a causa del soroll i l'olor de cremat que s'ha escampat pel barri.

Segons l'Ajuntament, l'incident s'ha produït a causa de la modificació de lloc dels contenidors, per les obres en aquell tram on s'està reformant l'edifici en què s'oferiran nous pisos turístics, fent topar el braç elevador del camió amb el cablejat, cosa que no afectava fins ara en la ubicació habitual.

Això no obstant, el problema del cablejat elèctric aeri del Barri del Port, és un dels problemes i reclams històrics, encara pendents d'atendre.

D'altra banda, a causa de l'incident, una bona part del barri s'ha quedat sense llum fins a les 6 del matí en què operaris de Fecsa, han reparat la incidència, informa el Diari Més.