CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de juliol del 2021

Vídeo: Starraco Unlimited 2021 omple el cap de setmana d'activitat el Palau de Congressos | #BarridelPortTV

Èxit de convocatòria i participació aquest cap de setmana, 3 i 4 de juliol, al Palau de Congressos amb la cita de Starraco Unlimited 2019 durant tot el dia de dissabte i diumenge.

L'esdeveniment al Barri del Port ha arribat a la 4a edició amb Harry Potter, com un dels plats forts, amb la col·laboració de BCN Witch Market amb qui s'ha oferit un mercat màgic de 450m2 amb stands, artesans, photocalls i concursos cosplay, entre d'altres. Una exposició de criatures màgiques de diferents escultors i xerrades amb actors i actrius: Laura Pastor (veu de Hermione, Sabrina, Lady Bug i moltes més), José Luís Angulo (veu de Voldemort i Michael Knight, entre moltíssimes més) i Masumi Mutsuda (veu de Harry Potter i Kylo Ren en català). 

L'esdeveniment, tot un referent fàndom del territori, contempla moltes i diverses activitats ubicades en els dos edificis del Palau Firal i de Congressos de Tarragona. Exposicions, xerrades, actuacions musicals, personatges fantàstics caracteritzats, zona de botigues, espai tattoos, artistes, tallers, demostracions, videojocs, espases làser, zona de food trucks... 

(MIRA AQUÍ TOTES LES FOTOS)

Durant l'esdeveniment també s'ha projectat el documental “Proyecto Patronus: la magia de una generación”, dirigit per Fernando Vidal i Beatriz m. Arranz, s'ha presentat el llibre “Generación Potter: un viaje por el mundo mágico y su comunidad fan”, escrit per Saida Herrero i Beatriz m. Arranz i el podcast “Patronus Unplugged”, dirigit per Beatriz, Fernando, Saida i Pablo Beguéa, qui no va poder assistir).

A més, una de les plantes del Palau de Congressos també ha acollit una exposició de Transfromers, una col·lecció de figures de totes les èpoques, d'ençà que va sortir aquesta franquícia fins a l'actualitat, cedides per la Comunitat Transformers Spain, a més de diorames d'Star Wars, Transformers i Dragon Ball.

Jocs de Trons també ha tingut presència a Starraco Unlimited amb un photocall on els visitants s'han pogut fotografiar amb una rèplica exacta del Tro de Ferro. L'actor Sergio Garrido de la Torre, que va participar en la sèrie en el paper de dothraki ha oferit una xerrada als assistents.

No han faltat tampoc tallers i activitats pels més petits amb pintacares, manualitats, legos, etc. i un Artist Alley a la planta -1 del Palau de Congressos amb diferents artistes gràfics i artesans mostrant els seus últims treballs. 

També l'espai dedicat al mercat màgic i de Harry Potter juntament amb els espais de softcombat, ludosport (lluita d’espases de llum), zona de jocs de rol i jocs de taula, i una zona de Masters del Universo. En aquest últim espai, la Asociación Mundo Masters del Universo oferia diferents activitats al voltant d'aquesta saga: exposicions, xerrades, passes de capítols etc.

Per altra banda, la Tortosina Marta Lamote ha presentat “La bondad del Villano”, una xerrada per apropar-nos a la realitat dels dolents a les pel·lícules, còmics, novel·les,etc...

Finalment al Recinte Firal del Palau de Congressos zona de marxandatge, amb botigues amb tot tipus de productes, des de vintage fins a les últimes novetats sortides al mercat. Joguines, còmics, samarretes… zona d'entitats benèfiques, zona de photocalls d'associacions de la ciència-ficció i la fantasia, amb personatges reals amb qui fotografiar-se amb sagues com Star Wars, Star trek, Dr. Who, Alien, Predator, Marvel i DC, Warhammer i un vehicle dels Cazafantasmes, i a l'exterior zona de restauració.