CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

27 de setembre del 2012

Entre 60 i 70 veïns del Barri del Port exposen les seves queixes a l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros


(En castellano -aquí-)

Tal com havíem anunciat (veure), l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros ha visitat aquest dijous a la tarda l'Associació de veïns del Barri del Port, i ho ha fet acompanyat de la tinent d'alcalde i regidora del barri, Carme Crespo. El motiu de la reunió ha estat apropar i presentar el nou Pla de neteja i millora de la Part Baixa que s'aplicarà a partir del proper dilluns 8 d'octubre. 

Al voltant d'uns 70 veïns han acudit a la reunió per tal de conèixer aquesta nova actuació en favor del barri i el seu entorn, així com poder presentar en persona les seves queixes, problemes i suggeriments relacionats amb el Barri del Port. 

Carrers estrets, bruts i deteriorats, clavegueram poc efectiu i canonades antigues, dubtosa activitat dels locutoris del barri, solars bruts i abandonats, incivisme i soroll per part de locals d'oci de la zona i dels seus clients, brutícia dels contenidors i l'entorn, presència de plagues, poca efectivitat o falta de resposta davant denuncies al consistori i avisos policials són algunes de les moltes queixes que el blog ampliarà properament i que l'alcalde ha escoltat amb atenció al llarg de dues hores i mitja.

Ballesteros ha pres bona nota de les demandes realitzades i ha manifestat que espera que moltes d'elles es puguin solucionar properament amb el nou Pla de neteja i millora per al que també s'habilita el correu  posemapunt@tarragona.cat i el telèfon 977 29 62 22 per tal de recollir queixes i/o suggerències.

Els veïns es van mostrar agraïts amb la visita i apropament de l'alcalde, i van manifestar els seus desitjos de que el barri millori i sigui més digne.