CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de setembre del 2012

La Cucafera aquesta tarda a la Cercavila de Santa Tecla 2012

(En castellano -aquí-)

Si fa uns dies la Cucafereta acudia a la Cercavila Petita (veure), avui és el torn de la Cucafera, la gran, la més antiga i mitològica. La Cercavila de Santa Tecla amb tots els elements del Seguici Popular tindrà lloc a les 19h des de la Plaça de la Font amb el següent itinerari:

Pl. de la Font, Baixada Misericòrdia, c. Major, pl. de les Cols, c. Merceria, pl. del Fòrum, c. Santa Anna, pl. del Rei, Pilat, Baixada Pescateria, pl. de l’Esperidió, c. Cós del Bou, pl. de la Font, c. Portalet, Rambla Vella, c. Comte de Rius, Rambla Nova, c. Sant Agustí, c. Portalet i novament Pl. de la Font.

L'ordre i elements participants són: Ball de Diables, el Drac, el Bou, la Víbria, el Ball de Joan de Serrallonga, l’Àliga, la Mulassa, la Cucafera, el Lleó, el Magí de les Timbales, els gegantons Negritos, els Gegants Moros, els Gegants Vells, els Nanos Vells, els Nanos Nous, els Balls de Bastons, Pastorets, Turcs i Cavallets, Patatuf, Cercolets, Bastoners de l’Esbart Santa Tecla, els Balls de Gitanes, Valencians i Cossis, i les representacions al·legòriques dels Set Pecats Capitals i de la Moixiganga.