CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de setembre del 2012

La Cucafera participará esta tarde en la Cercavila de Santa Tecla 2012

(En català -aquí-)

Si hace algunos días la Cucafereta acudía a la Cercavila Petita (ver), hoy es el turno de la Cucafera, la grande, la más antigua y mitológica. La Cercavila de Santa Tecla 2012 con todos los elementos del Seguici tendrá lugar a las 19h desde la Plaça de la Font con el sigüiente itinerario:

Pl. de la Font, Baixada Misericòrdia, c. Major, pl. de les Cols, c. Merceria, pl. del Fòrum, c. Santa Anna, pl. del Rei, Pilat, Baixada Pescateria, pl. de l’Esperidió, c. Cós del Bou, pl. de la Font, c. Portalet, Rambla Vella, c. Comte de Rius, Rambla Nova, c. Sant Agustí, c. Portalet y nuevamente Pl. de la Font.

El ordren y elements participantes son: Ball de Diables, el Drac, el Bou, la Víbria, el Ball de Joan de Serrallonga, l’Àliga, la Mulassa, la Cucafera, el Lleó, el Magí de les Timbales, els gegantons Negritos, els Gegants Moros, els Gegants Vells, els Nanos Vells, els Nanos Nous, els Balls de Bastons, Pastorets, Turcs i Cavallets, Patatuf, Cercolets, Bastoners de l’Esbart Santa Tecla, els Balls de Gitanes, Valencians i Cossis, i les representacions al·legòriques dels Set Pecats Capitals y de la Moixiganga.