CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de setembre del 2012

La Cucafereta formarà part aquesta tarda de la Cercavila Petita de Santa Tecla 2012



Aquesta tarda els més petits seran els protagonistes de la Santa Tecla Infantil amb la 'Cercavila Petita' on faran aparició i desfilada la versió reduïda dels elements oficials i habituals del 'Seguici Popular' de Tarragona. 

Entre ells, la Cucafereta, de la Colla del Barri del Port, que acudirà a l'acte per ballar, obrir la seva boca i somriure a nens i nenes de la ciutat. Tindrà lloc a les 19h des de la Plaça de la Font i amb el següent recorregut: Plaça de la Font, Baixada de Misericòrdia, Carrer Major, Plaça de les Cols, Carrer de la Merceria, Plaça del Fòrum, Carrer Santa Anna, Plaça del Rei, Pilat, Baixada Pescateria, Cós del Bou i Plaça de la Font. 

Formaran part també: Ball de Diables Petit, Drac Petit, Bou Petit, Vibrieta, Ball de Serallonga Petit, Aligueta, Mulasseta, Cucafereta, Lleonet, negritos Petits, Ball de bastons Petit, Ball de Cercolets Petit, Ball de bastons Petit, Ball de gitanetes, Colla Petita dels Xiquets de Tarragona i la Banda Petita de la Unió Musical de Tarragona.