CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de setembre del 2012

Els Gegants del Barri del Port formen part aquesta tarda de l'Arrencada de Gegants de Santa Tecla 2012


(En castellano -aquí-)

Aquesta tarda a les 19.30h tres cohets donaran avís a la Plaça de la Font de l'inici de l'Arrencada de Gegants de Santa Tecla 2012. La desfilada comptarà amb els Gegants, capgrossos i la bruixa del Barri del Port junt a altres molts dels diversos barris i carrers de la ciutat.

Formaran part en el següent ordre: Gegantons Negritos, els Gegants Moros, els Gegants Vells de la ciutat o del Cós del Bou, nano el Caleto del Cós del Bou, Gegants Vells i Nous i Nanos del carrer de la Merceria, Gegants Vells i Nous i Nanos de Torreforta, Gegants, Nanos i Bruixa del Barri del Port, Nanos del Club Maginet, Nanos de l’Associació de Veïns Verge del Carme, Nanos de la Garrotada, Gegants del Serrallo, Gegants del Casc Antic, Gegants i Nanos del Col·legi del Sagrat Cor, Gegants i Nanos del Col·legi Sant Domènec, Gegants del Miracle, Nanos de la Unió de Sant Pere i Sant Pau, Gegants de la pl. Sant Miquel, gegant Bartolo de l’Esplai Sant Fructuós, el nano Guillem de la Guàrdia Urbana, els Gegants del passeig Torroja, la geganta Cristineta i el nano escolà Magí de l’Associació de Veïns Maria Cristina i voltants, Gegants Espineta i Cargolí, Gegants de l’Associació de Veïns Sant Pere i Sant Pau i els capgrossos la Nineta i l’Ivori del Club dels Tarraconins, grallers, timbalers, i les bandes de música.

L'itinerari és el següent: pl. de la Font, c. Portalet, Rambla Vella, c. Comte de Rius, Rambla Nova (coca central), c. Sant Agustí, c. Portalet i novament pl. de la Font on hi haurà ball de Gegants a les 20.45h.