CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de setembre del 2012

La Sala Zero tornarà a obrir portes a la Part Baixa després de Santa Tecla


(La noticia en castellano -aquí-)

Passades les festes de Santa Tecla 2012, que comencen aquest dissabte i acabaran el 24 de setembre, la Sala Zero preveu reobrir les seves portes a la Part Baixa de Tarragona. Aquesta discoteca va tancar fa uns cinc mesos degut a que el seu propietari Anton Alasà va decidir emprendre, després de 20 anys, nous negocis a l'estranger. La seva intenció era traspassar el bar musical del Barri del Port a algú que pogués mantenir-ne l'esperit i popularitat a la ciutat.
 
Els responsables del Festival Palmfest van prendre fa un mes la iniciativa d'agafar-ne el relleu. Àngel Llopera, un dels nous propietaris junt a Tonet Sánchez i Elena Coll, ha fet públic que mantindran el local como un dels principals equipaments musicals de la ciutat i que es seguirà apostant per concerts de diferents estils musicals. 
 
Aquesta noticia suposa un punt a favor de l'oferta nocturna de Tarragona ja que un dels seus principals reptes serà reactivar la davallada d'oci nocturn de la ciutat. No obstant, podria resultar menys agradable per al veïnat que ja al seu dia van manifestar queixes per soroll al carrer.
 
De fet, la paret exterior de la Sala compta amb un cartell que demana respecte pel descans dels veïns. A més, la Zero preveu obrir més enllà dels dijous, divendres i dissabtes a partir de la seva apertura i fins passades les quatre del matí.