CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de setembre del 2012

El Barri del Port serà el primer en beneficiar-se del nou Pla de neteja i millora per part de l'Ajuntament


A partir del dilluns 8 d'octubre


El Barri del Port i tota la Part Baixa seran els primers als que l'Ajuntament de Tarragona aplicarà el nou Pla de neteja i millora, que l'alcalde Josep Fèlix Ballesteros va presentar i explicar als veïns aquest dijous a la tarda.


L'actuació, que posteriorment s'aplicarà també a la resta de barris i zones de Tarragona, suposarà un dispositiu de neteja intensiva i extensiva, així com l'arranjament i reparació de la via pública. Com en anteriors casos, es col.locaran cartells als carrers per no aparcar i deixar així lliure la totalitat de la via pública. 

Es netejarà a fons les voreres, l'asfalt, el mobiliari públic, papereres, contenidors i clavegueram. També es repararà allò que estigui malmès, es condicionaran les zones verdes i arbres i es farà control i exterminació de plagues i coloms.

Participaran de forma conjunta la brigada d’intervenció ràpida, la brigada i els serveis de neteja pública, els serveis de manteniment de parcs, jardins i espais públics, la concessió de serveis i enllumenat públic, els serveis de control i eliminació de plagues, serveis de zones forestals, brigada de manteniment de zones infantils, Ematsa, la Guàrdia Urbana i l’equip-servei de senyalització viària.

3 zones d'actuació a la Part Baixa


Per tal d'efectuar aquestes tasques la Part Baixa es dividirà en tres zones d'actuació:

Zona 1: A partir del 8 d'octubre (El Barri del Port): Des de la Plaça dels Carros a Jaume I i des del Carrer del Mar fins al de Caputxins.


Zona 2: A partir del 15 d'octubre. Des de Jaume I fins a Torres Jordi (Palau) i des del Pavelló del Serrallo fins a Eivissa-Soler-Caputxins.


Zona 3: A partir del 22 d'octubre la zona des de Carrer Sant Magí i Apodaca cap a la zona de l'estació i voltants.


L'alcalde recalca que un cop acabi l'actuació "es farà un manteniment habitual i continuat" per tal que els resultats perdurin i no siguin puntuals. Una bona conducta i civisme per part dels veïns és important per mantenir net i en condicions l'entorn, respectant els horaris al llençar la brossa i fer-ho dins dels contenidors i papereres, etc. 

D'altra banda, l'alcalde va recollir nombroses queixes, problemes i suggeriments per part dels veïns. També es posa a disposició, amb aquesta finalitat, el correu posemapunt@tarragona.cat i el telèfon 977 29 62 22.