CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 de setembre del 2012

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros visita aquest dijous als veïns del Barri del Port

(En castellano -aquí-)

L'alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, es reunirà amb els veïns del Barri del Port el proper dijous 27 de setembre. La cita tindrà lloc a les 18h de la tarda al local de l'Associació de Veïns del Carrer Reial, nº 9. 

Es tracta d'una visita que el batlle acostuma a fer cada sis mesos per tractar amb els veïns diversos temes, aspectes i preocupacions sobre el barri, i en la que els assistents podran parlar directament amb ell i plantejar-li els seus problemes, dubtes, queixes i valoracions. 

Una neteja més efectiva dels carrers del barri, solars abandonats o en mal estat, cablejat de llum deficient, vandalisme i seguretat ciutadana són alguns dels temes que podrien tractar-se en aquesta reunió. Del mateix mode, les pendents remodelacions de la Plaça dels Carros, un cop enllestit el nou pas soterrat de la via de tren per a vianants, i la de la Plaça dels Infants amb la restauració de la Chartreusse. També la remodelació d'algunes voreres i carrers o la restauració d'edificis precaris, entre d'altres.  

Cartells informatius als portals del Barri comuniquen aquesta visita i es convida a tots els veïns i veïnes interessats/des a formar part de la reunió.