CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de maig del 2016

Deixadesa i brossa a les restes romanes dels Jardins Vapor al Barri del Port

Una ampolla de cervesa presidint un dels murs
 romans dels Jardins Vapor. Foto: Blog Barri del Port

Les tanques que protegeixen les restes arqueològiques d'època romana als Jardins Vapor, del Barri del Port, no són impediment per a grups de joves que es reuneixen en aquesta zona. Una mostra són les ampolles, llaunes i bosses que apareixen a les imatges.

La zona annexa a les escales mecàniques del carrer Vapor sempre han estat un punt de reunió, consum i sexe de diversos grups de joves (veure) i fins i tot d'indigents (veure), motiu pel qual la zona sempre ha estat descuidada i amb deixalles com a mostra de consum d'alcohol. Ara que el circuit de terrasses i escales fixes d'aquest indret fa mig any que està tancat (veure), ha fet derivar que els joves es reuneixin a punts propers i fins i tot els mateixos jardins.

Bosses, llaunes i deixalles a l'interior del recinte. Foto: Blog Barri del Port
No és el primer cop que el veïnat denuncia i fa queixa d'aquesta afectació a les restes romanes del barri (veure), i que se suma a l'estat descuidat del recinte del Teatre Romà, també a la Part Baixa, un fet impensable als recintes patrimonials i turístics de la Part Alta on la neteja i el manteniment és més acurat.