CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de maig del 2016

L'alcalde Ballesteros i el Col·legi 'El Carme' viatgen a Montserrat pel centenari del centre

L'alcalde Ballesteros amb alguns dels professors
abans de pujar a l'autocar. Foto: El Carme

Les aules del Col·legi 'El Carme' al Barri del Port de Tarragona s'han quedat buides aquest dijous. Alumnes de tots els cursos del centre, més el personal de serveis i el professorat, unes 640 persones en total, han embarcat un viatge cap a Montserrat aprofitant la celebració del centenari de l'escola. L'alcalde Josep Félix Ballesteros ha volgut acompanyar-los i formar part del viatge que s'ha iniciat a les 8h del matí amb dotze autocars Plana en tres tandes.

Els 600 alumnes a Montserrat. Foto: El Carme

'El Carme' ha anat penjant al llarg del matí diverses fotos i vídeos a les seves xarxes socials, un cop han arribat al destí. Entre altees, l'escola ha assitit al 'Salve' i al 'Virolai' interpretat per l'escolania de Montserrat, han llegit escrits i s'han fet fotos a la plaça de Santa Maria. D'altra banda, i per a l'ocasió, han destacat amb el blau de les samarretes que junt amb gorres han dissenyat amb el logo del centenari.

Selfies de tot tipus

Ballesteros ha volgut cumplir amb la seva paraula i sumar-se a l'excursió. El batlle ja es va encarregar de pronunciar un parlament durant la celebració del centre el passat 19 de febrer. Entre anècdotes gracioses, Ballesteros explica que li han demanat molts selfies, "Ens hem fet de tot tipus" bromeja. I a confesat que "ha estat dificilíssim quadrar i fer lloc a l'agenda per poder passar el dia aquí amb ells, però aquesta escola s'ho mereix. Va néixer per la gent necessitada, per pescadors i per persones humils. Ja ho va dir l'arquebisbe quan es va crear: 'Vostès, de la Rambla en avall'. Li tinc un carinyo especial'.
Un instant durant l'hora de dinar. Foto: El Carme

Per la seva banda, Xavier Solé, el director, explica que "estem molt contents de com ha anat. La gent que visitava Montserrat fins i tot ens parava per preguntar-nos d'on érem, en veure'ns a tots amb la mateixa samarreta del centenari. De tots els actes que hem preparat pel centenari aquest és potser un dels més importants. Fa molta il·lusió veure a tota la comunitat aquí reunida. Per mi ha sigut molt emocionat, aquest acte ha sigut també un record de totes les generacions que han passat per l'escola".

Està previst que a les 15h inicin el viatge de tornada.