CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

3 de maig del 2016

La Pulcinella tanca el 'Tàrraco Tapes Primavera 2016' amb satifacció i 1.200 tapes servides al Barri del Port

La Pulcinella. Foto: Blog Barri del Port
Aquest passat diumenge va finalitzar l'edició 2016 de primavera del 'Tàrraco Tapes'. La Pizzeria italiana 'La Pulcinella' ubicada al carrer Pere Martell, 52-54 a la cantonada amb carrer Smith, és un dels tres establiments del Barri del Port que hi ha participat.

"Estem molt satisfets i contents amb el resultat" declara a aquest blog la seva propietària Yolanda Torné. Explica que s'han servit unes 1.200 racions de la seva tapa 'Polp a la pulci' que Barri del Port TV us va presentar en vídeo (mira-ho aquí). La xifra supera les 900 de la primavera anterior.

A la vegada, Torné admet que aquesta última setmana en que la ruta d'Estrella Damm ha coincidit amb la de Moritz 'Tarragona dTapes' "s'ha notat una lleu davallada". Tot i així l'establiment fa un bon balanç i explica que aquesta tapa per elaboració ha suposat menys dificultat que la minipizza oferida en l'edició anterior, i que el públic ha quedat molt satisfet. Ara, acabada la ruta, animen a que el públic s'hi apropi per conèixer la seva carta o que els que han visitat el local hi tornin.