CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de maig del 2016

L'Arxiu del Port organitza un Taller per organitzar i conservar les fotografies de l'àlbum familiar

El proper dimarts 14 de juny l'Arxiu del Port oferirà un Taller per organitzar i conservar les fotografies de l'àlbum familiar i per al qual ja no queden places.

Aquest 2016 l'Arxiu del Port de Tarragona, al carrer Anselm Clavé, just a la Plaça dels Carros, organitza l'activitat 'Els dimarts a l’Arxiu', amb l’objectiu d’apropar al públic el centre i la seva activitat. A base de conferències, tallers, cursos o visites cada trimestre es proposa una nova activitat. 

Per al 3r trimestre, concretament pel dimarts 14 de juny, s'hi ha programat aquest taller a càrrec de la Susanna Muriel, arxivera especialitzada en col·leccions fotogràfiques. Des que s'ha anunciat i en tan sol dos dies la convocatòria ha tingut tal èxit que s'han exhaurit les places segons ha anunciat l'Arxiu a les xarxes socials. En aquest sentit, s'ha decidit programar una segona convocatòria per al dimarts 21 de juny per a les persones que quedin inscrites més enllà de les places possibles com a llista d'espera.

Aquest taller porta per nom: 'Com organitzar i conservar les nostres fotografies de l’àlbum familiar'. El taller pretén oferir unes primeres pautes per a l’organització de les fotografies que guardem als arxius familiars i també les condicions òptimes per conservar-les. La metodologia del taller combina una explicació teòrica amb una part pràctica en la qual es traslladaran les tècniques professionals dels arxivers a l’esfera domèstica. (Més detalls)