CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de maig del 2016

Dos detinguts al Barri del Port per venda de drogues als voltants de la Plaça dels Infants

Moment d'una de les detencions. Foto: Juan Segura
La Guàrdia Urbana ha detingut, en operacions diferents, a dos joves per la seva presumpta implicació en la venda de substàncies estupefaents a la Plaça dels Infants  del Barri del Port de Tarragona, informa el Diari de Tarragona. 

Segons el rotatiu, la intervenció dels agents de la Unitat de Delinqüència Urbana (UDU) van tenir lloc a partir d'avisos i queixes veïnals alertant que en aquest espai es consumeixen drogues per part de grups de joves, principalment a la tarda. Per això, durant les últimes setmanes han realitzat vigilàncies per detectar als presumptes compradors.

Els agents van detectar la gran afluència de joves en un domicili del carrer Reial. Accedien a l'interior, on romanien poc temps i posteriorment consumien la droga a la Plaça dels Infants, indica el Diari.

Poc abans de les vuit de la tarda del passat 19 d'abril, els agents van veure a un jove que trucava al timbre de l'habitatge, d'on va sortir un individu d'aspecte marroquí per la finestra i li va llançar un embolcall. Els agents van seguir al receptor i el van parar al carrer Smith. Li van trobar marihuana i va ser denunciat administrativament. En dies posteriors els policies van multar a altres compradors que havien acudit al domicili del carrer Reial.

El rotatiu, afegeix que el passat dilluns, els agents van veure un vehicle estacionat en la parada d'autobús davant de l'edifici del carrer Reial. Poc després va sortir de l'habitatge el sospitós venedor i va pujar al vehicle. Aquest va ser parat per la patrulla a l'avinguda Vidal i Barraquer. En el seu interior estava Mohammed M., qui portava marihuana, per la qual cosa va ser multat.

Tot i així, a un quart de set de l'endemà els agents van veure al mateix sospitós que sortia de la seva casa en direcció al carrer Lleó, trobant-se amb un jove. Aquest li va donar un bitllet de deu euros i va rebre a canvi un embolcall d'alumini. Amb posterioritat es va comprovar que era marihuana. Davant això, els guàrdies van detenir a Mohammed M. Li van trobar 204 euros en efectiu.

Segona intervenció

Poc abans de les vuit de la tarda del passat dimecres els agents van tornar a la Plaça dels Infants. Van veure a un jove marroquí a la parada de l'autobús. Se li va apropar un turisme, el vianant es va asseure en el seient del copilot i va lliurar al conductor uns bitllets i, a canvi, va rebre tres embolcalls.

El Diari de Tarragona informa que el suposat comprador va baixar del cotxe i va ser parat pels agents al carrer Zamenhoff, on van comprovar que portava els tres embolcalls amb una pols blanca. Un altre agent va seguir el vehicle fins a l'avinguda de Catalunya. Quan el seu conductor va baixar d'ell va quedar detingut. Es tracta de Miguel R.B. Portava un embolcall amb una substància blanca i diners.