CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de maig del 2016

La passarel·la cap al Miracle es construirà sobre les vies finalment sense eliminar-ne cap

Estació de Tarragona
La construcció de la futura passarel·la del Miracle seguirà endavant sense que s'hagi arribat a un acord per eliminar alguna de les vies de l'estació. Segons informa el Diari de Tarragona, després de més d'un any de llargues negociacions, l'ens públic Adif va assegurar en una reunió amb l'Ajuntament de Tarragona que tècnicament no era possible. Per tant, l'administració local ha decidit prosseguir endavant amb el projecte, mantenint l'ample de les vuit vies que hi ha davant de l'estació. 


Segons el Diari, el regidor de Territori de l'Ajuntament de Tarragona, Josep Maria Milà comenta que "Adif s'ha tancat en banda ja que hi ha un cert nivell d'incertesa sobre com quedarà quan s'instal·li el tercer carril, i no podem estar esperant per començar l'obra fins a dins de deu anys, si ens confirmen que finalment podem perdre una via o no". L'eliminació de vies formava part del plec de condicions que exigia la ciutat com a contraprestació per a la instal·lació del tercer carril. Amb l'alliberament d'aquest espai es preveia guanyar una zona per a estacionament, per als usuaris de l'estació. Segons el rotaiu, a més, la via que es volia eliminar, la més propera al mar, seria on aniria el tercer carril i a més també suposaria moure el mur que separa aquest espai del carrer, i en aquest es troben els cables i connexions. "Ens van dir que tenia un cost molt important", exposa l'edil socialista.

El representant municipal assegura que, amb aquest aspecte tancat, es manté el calendari previst. Abans d'estiu es procedirà a la licitació perquè pugui estar acabada al juny de 2017.