CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

22 de novembre del 2018

L'AVV del Port impulsa un concurs d'aparadors nadalencs entre els comerços del Barri del Port



L'Associació de Veïns del Port de Tarragona ha decidit engegar un concurs de caire nadalenc per tal d'incentivar i engrescar als comerços i establiments del Barri del Port a engalanar els seus aparadors i entrades.

"Ja que al nostre barri no s'impulsen campanyes comercials, ni posen cap arbre a les nostres places i els llums nadalencs són mínims, volem que d'alguna manera tots posem un gra de sorra i sumem a fomentar l'esperit nadalenc i fer barri" indica la presidenta de l'AVV del Port, Mari Carmen Puig.

D'aquesta manera tots els comerços, botigues i establiments del barri interessats poden inscriure's enviant un correu i una foto de l'aparador o entrada engalanada de forma nadalenca a la vocalia de Joventut, Cultura i Festes de l'entitat veïnal mitjançant el correu jovesdelport@hotmail.com abans del 9 de desembre.

Dinàmica i premi

El Blog del Barri del Port col·labora amb el cartell i la proposta, i penjarà al facebook del Barri del Port les fotografies dels participants a partir del 10 de desembre en que podran començar-se a votar fins al dia 22 mitjançant interaccions i 'likes'. D'aquesta manera també donar visibilitat i promocionar els negocis i el comerç de proximitat i establir accions conjuntes en altres ocasions. El guanyador obtindrà com a premi un val per valor de 50 euros a gastar entre el teixit comercial del barri i un número de loteria amb el que cada any juga l'associació. 

L'Associació ha volgut provar sort amb aquesta proposta que recuperi una tradició destacada anys enrera als carrers Unió i Apodaca amb grans aparadors com els de la Indústria de la goma, esperant resposta per part dels comerciants i veure com funciona. Tanmateix s'anima al veïnat a sumar-se i ajudar a fer visible el Nadal al barri decorant i engalanant els seus balcons amb els colors blaus propis del barri.