CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de novembre del 2018

La Plaça dels Infants acollirà el pessebre de Nadal i l'acte del Cagatió del 2018 a Tarragona

Pessebre municipal al Moll de Costa. Foto: Blog Barri del Port

La Plaça dels Infants del Barri del Port comptarà aquest 2018 amb la instal·lació del pessebre de Nadal que munta la Brigada Municipal al centre, mentre que el dels barris anirà enguany a Llevant.

La representació del naixement començarà a instal·lar-se la propera setmana amb unes tasques prèvies de neteja i acondicionament de la plaça que enguany també acollirà un dels actes del cagatió que organitza l'Ajuntament de Tarragona. D'aquesta manera la consellera Elvira Ferrando compleix amb l'acord i demanda que li feia la presidenta de l'AVV del Port, Mari Carme Puig, reclamant més actes i motius nadalencs al barri, tenint en compte la situació actual i les reivindicacions d'una banda, i per altra que és el punt de partida de la Cavalcada de Reis.

Per la seva banda l'entitat veïnal també ha posat de la seva part impulsant un concurs nadalenc d'aparadors que a la vegada incentivi el comerç del barri (més detalls).

Pel que fa al pessebre de la Plaça dels Infants, anys enrera el barri l'havia acollit al pati de la Chartreuse i al 2013 la placeta del Moll de Costa.