CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

2 de gener del 2019

Els Reis Mags d'Orient visiten el Barri del Port aquest cap de setmana


El Nadal arriba a la seva recta final amb la celebració d'un dels actes més màgics i esperats pels més petits com és l'arribada dels Reis Mags d'Orient.

En aquest sentit el carrer Reial del Barri del Port acollirà aquest dissabte 5 de gener de 2019, i un any més, el punt de partida de la tradicional Cavalcada de Reis amb els carruatges de Ses Majestats els Mags d'Orient. Aquests estaran aparcats al tram des de la Plaça dels Infants, que enguany a més acull el Pessebre Municipal, i la plaça dels Carros, a espera de l'arribada de Melcior, Gaspar i Baltasar provinents del Serrallo on arribaran a les 18.15h en vaixell.

Cartell de l'acte de l'Ass.Andalusa
A les 19h sortirà la comitiva encarant el carrer Apodaca en direcció a la Plaça de la Font on finalitzarà davant l'Ajuntament, formada per disset carrosses i la participació de 280 persones, a les quals cal afegir 200 persones més entre voluntaris, Brigada Municipal, Guàrdia Urbana, Protecció Civil, Neteja i seguretat, entre d’altres. Durant el recorregut de la cavalcada es repartiran 2.500 quilos de caramels sense gluten, aptes per a persones celíaques.

Entrega de regals a l'Associació Andalusa

El dia 6 els Reis Mags visitaran novament el Barri del Port abans de marxar cap a Orient. A les 12h arribaran a la Plaça dels Carros i a les 12.30h estaran a l'Associació Cultural Folklòrica Andalusa, al carrer sant Josep,11-13, per fer entrega de regals als nens i nenes d'aquelles families que ho hagin sol·licitat entre els dies 3 i 5 a oficines de l'entitat (on cal fer entrega prèvia). Contacte: 666 967 637 / 977 225 015. A les 14h té lloc el Dinar de Reis.