CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de gener del 2019

Les videocàmeres de la Part Baixa ajuden a detenir a dos lladres d’una moto

Un servei de videovigilància captant el robatoi d'una moto
La Guàrdia Urbana ha detingut la matinada de dilluns dues persones, un home de 36 anys i una dona de 35, com a presumptes autors d’un delicte de robatori d’una moto. La detenció s’ha produït gràcies a l’ajut de les càmeres de videovigilància de la Part Baixa de Tarragona.

Els fets van passat entorn les 3.30 h de la matinada, quan una patrulla va observar una furgoneta circulant pel carrer peatonal August a la que van fer indicacions per que s'aturès i contràriament va accelerar la marxa. A la vegada els agents van veure la porta del darrera oberta i una motocicleta a l'interior.

Gràcies a les càmeres de videovigilància de la Part Baixa, la furgoneta va ser localitzada novament més tard al carrer Apodaca del Barri del Port en sentit la Rambla Nova. Els agents la van poguer seguir quan circulava ja per Ramón y Cajal i, després d’una breu persecució, la van interceptar i aturar a l’avinguda Catalunya.

Paral·lelament, durant la cerca de la furgoneta, els agents es van trobar un ciutadà qui va explicar com feia una estona havia vist com una parella carregaven en una furgoneta de color gris una motocicleta que es trobava estacionada a la Rambla Vella.

Un dels detinguts va manifestar que havia deixat la motocicleta a l’aparcament soterrat de la plaça Corsini, d’on va ser recuperada. La parella va quedar detinguda.