CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 de gener del 2019

Reunió veïnal al Barri de Port amb l'alcaldable Dídac Nadal dimarts 29 de gener


L'Associació de Veïns del Port comença a rebre les visites d'aquells partits i candidats a l'alcaldia que soliciten una reunió amb el veïnat del Barri del Port. En aquest sentit el proper dimarts dia 29 de gener a les 19h rebrà la visita de l'alcaldable, Dídac Nadal.

El candidat durà a terme un debat sobre les propostes i necessitats de la Part Baixa. L’acte, obert a la ciutadania, tindrà lloc a la seu de l’Associació de Veïns del Barri del Port, carrer Reial,9 baixos.

El Barri del Port fa molts anys que pateix nombroses mancances i problemàtiques que lluny de solucionar-se s’incrementen i esdevenen més greus cada dia que passa”, ha assenyalat Nadal, que ha recordat que tot i que s’han aprovat diverses mocions per millorar i revitalitzar aquesta zona de la ciutat, les actuacions -tant les de caràcter urgent com les de llarg termini- no s’han fet realitat.

“L’objectiu d’aquest trobada, que també farem a la resta de barris de la ciutat, és escoltar als veïns i veïnes, les seves necessitats, propostes i reclamacions”, ha destacat el candidat a l’alcaldia.