CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de gener del 2019

Una trentena de vehicles saquejats al pàrquing La Pedrera del Barri del Port

Un dels vehicles afectats. Foto: Diari Més.
A Tarragona els vehicles semblen no estar ja segurs ni als aparcaments privats. Després dels mútiples i continuats episodis de robatori a vehicles estacionats a la via pública en diversos carrers del Barri del Port i altres punts de la cutat, ara els fets es traslladen als aparcaments privats.

Una trentena d’usuaris del pàrquing La Pedrera, proper a l'estació de trenss, al Barri del Port, han vist aquest matí com els seus vehicles tenien els vidres trencats i, en alguns d’ells, havien robat alguns objectes, informa el Diari Més. Malgrat que el pàrquing està vigilat les 24 hores per càmeres de seguretat, no hi ha un vigilant durant tota la nit, fet pel qual no s'han alertat del succés fins a les vuit del matí, hora del primer torn de vigilància.

Segons declaracions de l’empresa que gestiona aquest aparcament privat, Empark, al rotatiu, els fets s’haurien produït entre les dues de la matinada i les vuit del matí d’avui, diumenge, perquè ha revisat les càmeres des de les onze de la nit fins a les dues i no ha vist cap conducta estranya dins de l’aparcament. L’empresa continua analitzant les cintes de vídeo que portarà a la comissaria dels Mossos quan trobin les imatges en qüestió.

El veïnat segueix clamant #PerUnBarriDigne i es mostra preocupat, indignat i impotent davant els continuats episodis que afecten la seguretat de la ciutat i la impasivitat del govern municipal. En aquest sentit està clar que la falta de mà dura dóna lloc al "campi qui pugui" de certs individus que actuen amb total normalitat, tranquil·litat i reiteració.