CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de març del 2019

La líder veïnal Cristina Berrio fitxa per Ballesteros amb condicions en favor dels barris

Cristina Berrio. Foto: infocamp
La presidenta de la Federació d'Associacions de Veïns de Tarragona, Cristina Berrio, ha fitxat per l'equip de Ballesteros de cara a les properes eleccions municipals en el número 8 de les llistes del PSC Tarragona. 

Aquesta notícia ha causat sensacions de tota mena entre el món associatiu i veïnal donat el paper crític i reivindicatiu de Berrio contra l'Ajuntament i haver defensat sempre ser apolítica. A més, cal tenir present que Berrio lidera una federació que engloba fins a 17 entitats veïnals de la ciutat i per tant, en cas de que Ballesteros tornés a governar i que Berrio entrés al grup municipal el seu paper seria delicat en cas que no dimitís del seu càrrec actual.

"Els tarragonins són uns porcs"

En tot cas, segons apunta el Diari de Tarragona, Berrio, que també és presidenta de l'AVV del Barri del Pilar i de l'AMPA de l'Escola Tarragona, i va causar rebombori en afirmar que "la ciutat està bruta perquè els tarragonins són uns porcs"hauria pactat algunes condicions per formar part de la llista i en favor dels barris.

D'una banda instaurar els consells de barri i recuperar els regidors de barri per dirigir-los, posar en marxa la guàrdia urbana de proximitat, millorar les connexions entre el centre i els barris amb un passeig i carrils bici, i finalment la millora de tots els locals de les associacions de veïns de la ciutat, aixi com facilitar les gestions d'aquestes per obtenir les subvencions municipals.

Per la seva banda, la que fora regidora del barri i veïna, Ana Santos, es manté en el 6è lloc de la llista.