BLOG DEL BARRI DEL PORT DE TARRAGONA

.................BARRI DEL PORTINTERÈS TURÍSTIC/ INTERÉS TURÍSTICOA.V.V BARRI DEL PORTGEGANTSCUCAFERA DE TARRAGONAPARCS I PLACES / PARQUES Y PLAZASCENTRE DE SALUT / CENTRO DE SALUDFARMÀCIES / FARMACIASESCOLA / ESCUELAAUTOBÚSESTACIÓ TREN / ESTACIÓN TRENCOMERÇ / COMERCIO EL BLOG I AUTORCONTACTA

TRADUCTOR WEB:

29 de maig de 2016

Més d'un centenar de persones participen a la caminada del centenari del Col·legi El Carme fins al Pont del Diable

Una imatge de grup dels participants al Pont del Diable

El Col·legi El Carme del Barri del Port, segueix celebrant el 100 anys del centre amb activitats diverses com la caminada popular d'aquest diumenge 29 de maig fins al Pont del Diable i en la que han participat més d'un centenar de persones.


La proposta oferia dues opcions i punts de partida. Una a les 9.30h des de l'escola al carrer del Mar fins al Pont del Diable i tornada amb recorregut d'11km adequat per a nens i nenes de l'etapa de primària cap endavant. L'altra, amb recorregut de 5 km, sortint a les 10.30h des de les pistes de bàsquet i futbol que hi ha al Parc Francolí enllaçada amb els participants del recorregut llarg.

Al punt d'arribada s'ha oferit avituallament per reposar forces. S'havia recomanat que els participants portessin gorra, roba i calçat adient, esmorzar, beguda i protecció solar, donat que el diumenge ha acompanyat amb molt bon temps.