CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de juliol del 2013

José Ruiz, president de l'Associació de Veïns del Port fa un balanç positiu de les XXIV Festes Majors

(En castellano -aquí-)

José Ruiz, president A.V.V.
Imatge d'Arxiu del Blog del Barri del Port
"Tot i les retallades econòmiques de les diverses administracions i la modèstia, amb els diners que tenim fem el que podem i millor impossible. I gràcies a vosaltres!". 

Així responia durant l'última Revetlla, José Ruiz, president de l'Associació de Veïns del Barri del Port, preguntat per aquest blog sobre el balanç de les festes, que no va dubtar a senyalar com a "positiu, molt positiu". (veure en aquest vídeo a partir del min.1'48) 

Les XXIV Festes Majors han comptat enguany amb un pressupost similar a l'any passat, 4.500€, amb que s'han dut a terme al voltant de 15 actes al Programa de Festes.

La Xocolatada i la Sardinada guanyen un any més com a actes amb més èxit. En els dos casos es van repartir al voltant de 400 racions amb comentaris positius entre el veïnat. Els més petits van gaudir un any més amb el Concurs Infantil i la Festa de l'Escuma. Les nits van anar ben acompanyades amb els grups Rumbes Canya i Calipso.

Finalment cap destacar el Sorteig de Premis que aquest Blog va dur a terme durant les festes per celebrar el seu 1er Aniversari i que va amenitzar els actes, entretenir al públic i acontentar als premiats (veure llistat).

Adrià Recasens (un servidor) va esdevenir presentador de les festes remodelant la posada en escena com si d'un programa de televisió es tractés.

Podeu trobar totes les fotos de les festes a Facebook (veure) i els vídeos a continuació: