CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

14 de juliol del 2013

La Xocolatada Popular 2013 del Barri del Port esdevé un èxit (VÍDEO)

(En castellano -aquí-)

A.V.V repartint xocolata calenta i coca de sucre als assistents. Foto: Blog Barri del Port

Aquest divendres a la tarda les XXIV Festes del Barri del Port de Tarragona van donar tret de sortida amb la Xocolatada Popular 2013 que va esdevenir un èxit.

Els comentaris generals senyalaven la bona qualitat de la coca de sucre i el bon sabor de la xocolata calenta oferida al voltant de 400 gots. 

L'obra de teatre 'La Voz' per part del Club Social 'La Muralla', com a acte previ, va patir alguns problemes tècnics que la van fer començar amb retard. Això va provocar que la Xocolatada també s'iniciès més tard del previst, a les 18.30h en lloc de les 18h.

Aquest blog havia previst oferir 10 regals de l'A.V.V del Barri del Port a tots aquells assistents que sota del seu got de xocolata trobessin un goment blau. Donat que la Xocolatada es va iniciar quan encara 'La Muralla' acabava el seu acte gairebé no es va poder alertar al veïnat de la sorpresa amb que es podien trobar i per tant es va haver de descartar aquesta previsió.

Tot i així, es va dur a terme el Sorteig de Premis per celebrar el 1er Aniversari d'aquest blog entre els seguidors Facebook i altres veïns que es van apropar per formar part del Sorteig (veure premiats)

-Totes les FOTOS (aquí)

-A continuació el VÍDEO: