CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de juliol del 2013

El Tribunal Suprem desestima el recurs de defensa de l'assassí del Carrer Reial condemnat a 76 anys d'internament per matar la dona i els dos fills

El Tribunal Suprem ha arxivat i desestimat el recurs interposat per la defensa d'Abdesslam Brada, l'assassí del Carrer Reial, contra la sentència que el Jutjat nº 1 de Violència de Tarragona va interposar el gener de 2012. La Fiscalia el condemnava a 76 anys d'internament en un centre psiquiàtric penitenciari.

La defensa de Brada havia al·legat que s'havia vulnerat la presumpció d'innocència de l'acusat. Una apel·lació que el Tribunal Superior de Justícia ja va desestimar i que ara ha rebutjat el Tribunal Suprem al considera que "no té base raonable". 


Els fets van passar la matinada de l'11 d'octubre de 2010, al Barri del Port, quan Brada va apunyalar a la seva dona i als seus dos fills de sis i dos anys d'edat i els va enterrar a la banyera amb cal viva. Després va fugir del lloc dels fets viatjant cap a Bèlgica i en tornar en tren a Barcelona va ser detingut per la Guàrdia Urbana de la ciutat comtal.


El passat mes de febrer van ser desallotjades dues persones que havien ocupat el pis del triple crim (veure).

Font: Tarragona Diari i ACN