CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

9 de juliol del 2013

Begoña Floria s'ha tornat a reunir amb el Barri del Port per solucionar les queixes pels nous busos

(En castellano -aquí-)

Reunió aquest matí entre Begoña Floria i tècnics de l'EMT
amb l'A.V.V del Barri del Port. Foto: Blog Barri del Port


Aquest matí el Blog del Barri del Port ha estat present a la reunió entre la tinent d'alcalde en mobilitat, Begoña Floria, amb 7 representants veïnals del Barri del Port de Tarragona a l'Associació de Veïns on també ha estat present José Ruiz, el president. 

El motiu de la trobada ha estat dur a terme una xerrada més tranquil.la i reduïda per poder valorar els problemes i solucions entorn el polèmic canvi de línies de bus al barri després de l'última reunió de Floria amb el veïnat el dimecres de la passada setmana, on l'ambient crispat del centenar d'assistents van impossibilitar un diàleg i posada en comú (veure). 

Els principals motius de queixa al barri amb la posada en marxa de les línies 21 i 41 són la pèrdua de connexió amb el mercat i amb l'Hospital Joan XXII i l'obligació de fer transbordament per poder-hi arribar.

Reunió aquest matí entre Begoña Floria i tècnics de l'EMT
amb l'A.V.V del Barri del Port. Foto: Blog Barri del Port

Begoña Floria, acompanyada d'altres tècnics municipals de l'Empresa de Mitjans de Transport de Tarragona (EMT), que presideix, ha tornat a esmentar que la línia 2 de bus presentava moltes queixes d'altres usuaris i zones de la ciutat, i que tenia un recorregut molt llarg i de molta durada. Per aquest motiu i amb l'objectiu de presentar millores en el servei es va retirar la línia 2 i es va substituir per dues de noves.

Reconeguts els errors, caldrà rectificar 


Donat el rebombori que s'ha generat amb el veïnat, que fins i tot estava disposat a tallar la circulació del bus si no es donava una solució, Floria ha reconegut d'una banda que s'hauria d'haver consultat i consensuat amb els veïns abans de dur a terme els canvis, i per l'altra que un cop duts a terme és important i de valorar saber rectificar. 

Admetent que en l'afany de millora s'han presentat carències que abans el barri no tenia, la tinent d'alcalde ha remarcat la importància de centrar la conversa en trobar una solució que cobreixi aquesta necessitat dels veïns. 

Planol del que serà la nova línia 23 a partir del 5 d'Agost. Foto: Blog Barri del Port

Nova línia 23 per connectar amb el Mercat i l'Hospital Joan XXIII


L'empresa de transports ha estudiat i valorat la proposta de recorregut i itinerari de bus presentada per l'A.V.V i a partir d'aquesta ha presentat com a solució mantenir la línia 21 que connecta el barri amb la Part Alta, la 41 que connecta amb el centre on poder fer transbordaments i arribar a altres destins i crear la nova línia 23 per cobrir la desapareguda connexió del Barri amb l'Hospital Joan XXII (veure més detalls)