CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de juliol del 2013

Reunió Informativa sobre l'arribada de zones d'aparcament de pagament al Barri del Port aquest divendres a l'A.V.V del Port

(En castellano -aquí-)

Foto: noticiestgn

El Barri del Port també s'omplirà de colors


Tal com estava previst, i ja s'havia publicat (veure), la zona d'aparcament de pagament instaurada ja en algunes zones i barris de Tarragona arriba ara al Barri del Port.

Les polèmiques zones verdes, taronges o blaves d'aparcament que tantes crítiques han suscitat entre molts ciutadans que han titllat la mesura com a "recaptatòria" entraran en funcionament properament al Barri ja que en aquest cas ha estat la propia Associació de Veïns qui ho ha demanat.

Segons publicava el Diari Més el passat mes d'abril (veure), José Ruiz, president de l'A.V.V, va fer la petició a la tinent d'alcalde de mobilitat, Begoña Floria, ja que "durant l'any i sobretot els mesos d'estiu, molts ciutadans venen a comprar o menjar en alguns dels establiments i en no trobar lloc on estacionar el vehicle acaben marxant". Per aquest motiu Ruiz considera necessari que es regulin carrers com l'Apodaca, el Reial, Smith, del Mar i Lleó.

La pròpia A.V.V va dur a terme una enquesta entre els comerciants de la zona i afirmen que aquests estan a favor. Pel que fa l'opinió general del veïnat, es desconeix si la mesura serà o no ben rebuda.

Aquest blog va obrir en el seu dia una enquesta a Facebook on 44 usuaris han participat fins ara. D'aquests, 3 s'han mostrat a favor de les zones d'aparcament davant dels 39 que han votat en contra i uns altres 2 que han marcat que no els hi importa.


L'A.V.V del Port ha convocat per tal d'informar sobre aquesta mesura, els preus i el funcionament una Reunió Informativa el proper divendres 26 de juliol a les 19h al Local Social del Carrer Reial, 9 Baixos obert a tots els interessats. Hi formaran part el mateix president de l'A.V.V José Ruiz, el president de la Federació d'Associacions de Veïns Segle XXI, Pedro Sanchez, i Salud Muñoz, secretaria de la tinent d'alcalde en mobilitat, Begoña Floria.