CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de juliol del 2013

Programa d'actes de les XXIV Festes del Barri del Port 2013


A continuació el programa de les XXIV Festes del Barri del Port 2013 que es duran a terme de forma gratuïta al Carrer Sant Miquel davant del local de la Colla Festiva del Barri.


DIVENDRES 12 DE JULIOL:


16h: Taller 'Flors d'estiu' i 'Taller Dolç' ('La Muralla')
L'Associació Social Ment i Salut 'La Muralla' del Carrer Sant Miquel ha programat aquests dos tallers amb obsequi de forma gratuïta.

17h: Refrigeri 'La Muralla'
L'Associació Social Ment i Salut 'La Muralla' del Carrer Sant Miquel oferirà un refrigeri als assistents de forma gratuïta.

17.30h: Obra de Teatre 'La Voz' (Companyia de Teatre 'La Muralla')
La Companyia de Teatre de l'Associació 'La Muralla' tornarà a representar l'obra de teatre 'La Voz' que fa unes setmanes va presentar al Teatre Metropol, aquest cop per als veïns del Barri damunt de l'escenari del Carrer Sant Miquel.

L'obra de teatre, el musical La Voz, és una paròdia del programa musical de televisió amb el mateix nom. Veurem com els dos protagonistes intenten començar les seves carreres artístiques i triomfar en el món de la música, utilitzant el programa La Voz com a trampolí per a assolir la fama.

18h: Xocolatada Popular (+ Sorteig de Regals!!)
Al voltant de 400 racions de xocolata amb coca es repartiran de forma gratuïta per a tots els veïns i assistents. També es durà a terme Sorteig de Regals amb motiu del 1er Aniversari del Blog del Barri del Port (Col.labora: Ferreteria Bonasa i Silva Editorial)

19h: Concurs de Dibuix Infantil
Activitat dirigida a tots els nens i nenes del Barri del Port. Concurs de dibuix lliure en tres categories: De 1 a 3 anys, de 3 a 6 anys i de 6 a 9 anys. Tots els participants rebran una bossa de llaminadures i els guanyadors de cada categoria un trofeu per part de l'A.V.V i per part del Blog del Barri del Port el llibre 'Los Misterios de El medol'  amb contes i dibuixos per pintar, aportats per Silva Editorial. 
Per participar només cal assistir, apuntar-se i dibuixar!

23h: Revetlla amb el Grup Rumbes Canya (+ Sorteig de Regals!!)
Durant una hora o hora i mitja l'escenari de les festes comptarà amb el Grup tarragoní Rumbes Canya. També es durà a terme Sorteig de Regals amb motiu del 1er Aniversari del Blog del Barri del Port (Col.labora: Ferreteria Bonasa i Silva Editorial)


DISSABTE 13 DE JULIOL:


10h: Concurs de Dominó
Un any més les Festes del Barri organitzen un Concurs de Dominó per a tots els públics. Per participar només cal assistir, jugar i mirar de guanyar! Hi hauran 3 trofeus.

11h: Concurs de Cervesa
Amb dos categories: masculí i femení, arriba la 4ª Edició del Concurs de Cervesa. Amb edat mínima de 18 anys caldrà demostrar qui és capaç de beure un litre de cervesa el més ràpid possible.

11h: Piscina Infantil i Inflables per a la canalla (+Sorteig Regals Infantil)
Els inflables i la piscina seran la forma més agradable de divertir i refrescar als més petits (1 a 3-4 anys) en aquest dissabte d'estiu. També es farà Sorteig de Regals per als nens/es assistents amb motiu del 1er Aniversari del Blog del Barri del Port: el llibre de contes i per pintar 'La nena del Carrer del vent' i els cd's 'Nadales amb Swing' de Joan Moliner i Conrad Setó i 'Pica Rops' aportats per Silva Editorial.

11.30h: Sardinada Popular (+ Sorteig de Regals)
Les millors sardines de Tarragona aniran a la panxa dels veïns del Barri del Port. Es repartiran de forma gratuïta al voltant de 400 racions. Taules i cadires cedides per l'Associació de Veïns. També es durà a terme Sorteig de Regals amb motiu del 1er Aniversari del Blog del Barri del Port (Col.labora: Ferreteria Bonasa i Silva Editorial)

13.30h: Festa de l'Escuma
Un canó llençarà un bon grapat d'Escuma per a tots els assistents que vulguin participar.

19h: Dansa amb Arte Flamenco de Tarragona
Mostra de Dansa a sobre l'escenari

20h: Alborea Danza Española y Flamenco
Dansa i flamenc professional sobre l'escenari de les festes

22h: Sopar Popular a la Fresca (+Sorteig de Regals)
L'Associació de Veïns cedirà taules i cadires gratuïtament. Cadascú podrà anar amb el seu sopar en grups d'amics o familiars. També es durà a terme Sorteig de Regals amb motiu del 1er Aniversari del Blog del Barri del Port (Col.labora: Ferreteria Bonasa i Silva Editorial)

23h: Revetlla Popular amb l'Orquesta Calipso (+Sorteig de Regals)
L'Orquesta de Castelló 'Calipso' acompanyaran durant el sopar i nit del dissabte. També es durà a terme Sorteig de Regals amb motiu del 1er Aniversari del Blog del Barri del Port (Col.labora: Ferreteria Bonasa i Silva Editorial)

00h: Ballada Popular dels Gegants del Barri
Els Gegants del Barri del Port posaran punt i final a les Festes amb una Ballada Popular Nocturna.

____________________

*Amb motiu del 1er Aniversari del Blog del Barri del Port (http://tgnbarridelport.blogspot.com) es durà a terme Sorteig de Regals en alguns dels actes del programa de festes gràcies a la col.laboració de Ferreteria Bonasa (dos vals de descompte i una atornilladora) i Silva Editorial (27 llibres i dos cd's de música), totes dues són empreses del Barri del Port. Veure més detalls (aquí)

*El Blog del Barri del Port estarà enguany present a les festes enregistrant els actes, activitats i sortejos.

-PÒSTER DE LES FESTES 2013-