CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

8 de juliol del 2013

Ferreteria Bonasa ofereix descomptes del 15% a famílies monoparentals i nombroses

(En castellano -aquí-)

La Ferreteria Bonasa del Barri del Port de Tarragona ha signat un acord amb la Generalitat de Catalunya amb el que oferirà a partir d'ara un 15% de descompte en els seus productes a aquelles families que disposin i presentin la targeta de Familia Nombrosa o Monoparental.

D'aquesta manera, l'establiment del Carrer Sant Miquel, 12 vol donar suport i facilitar la situació d'aquestes families del Barri del Port, o de fora, en un context de crisi  com l'actual.

El títol de família monoparental va dirigit a la família formada per un/una o més fills/filles menors de 21 anys, o de 26 anys si estudien, que conviuen i depenen econòmicament d'una sola persona. El de família nombrosa a aquelles integrades per una o dues persones progenitores amb tres o més fills o filles, siguin o no comuns/comunes.

Els dos títols atorguen diversos beneficis, avantatges fiscals i bonificacions. Juntament amb el títol col·lectiu per a tota la família, també dóna dret a la possessió d'un títol individual per a cada una de les persones membres beneficiàries. Més info i cóm sol.licitar el títol monoparental (aquí) i de família nombrosa (aquí)

Si vols contactar amb Ferreteria Bonasa: Tlf: 977 21 64 47 o bonasa@bonasa.es