CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

12 de juliol del 2013

L'Alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, desitja als veïns del Barri del Port Bona Festa Major 2013

(En castellano -aquí-)

Amb el següent escrit l'alcalde de Tarragona Josep Fèlix Ballesteros felicita als veïns del Barri del Port les XXIV Festes Majors en aquest 2013 que arranquen aquesta tarda:

"El mar és la porta històrica de la ciutat de Tarragona, el lloc per on van arribar els navegants, procedents de Roma o qualsevol indret del Mediterrani. El Barri del Port viu lligat a la presència del mar i no és aliè ni a l'activitat ni a l'esperit que comporta estar al costat d'un Port tan actiu i principal com el nostre. Per això la vostra festa de barri, està oberta a la resta de la ciutat.

Malauradament ens ha tocat viure una situació econòmica complicada. Des de l'Ajuntament ens esforcem per pal.liar els efectes negatius que té sobre la gent de Tarragona. Precisament, per fer costat als homes i dones de la nostra ciutat l'IMSST esmeça gairebé 10 milions d'euros davant dels 5'7 de fa cinc anys.

Malgrat tot la vida segueix i és lluitant contra les adversitats que ens en podem sortir. També agermanant la vostra comunitat amb el pretext de la festa.

De ben segur que les festes del barri esdevindran un pretext per estrènyer vincles socials o d'amistat.

Bones festes"

Josep Fèlix Ballesteros, alcalde de Tarragona.