CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

21 de juliol del 2013

Marquesina desplaçada a la Parada de Bus de la Plaça dels Carros

(En castellano -aquí-)

Marquesina de la Parada de Bus de tornada de Plaça dels
Carros desplaçada uns metres. Foto: Blog Barri del Port

La marquesina de la Parada de Bus de la Plaça dels Carros ha estat desplaçada aquest cap de setmana 30 metres en direcció a l'Estació Renfe a la mateixa plaça, tal com es venia anunciant en uns cartells dies enrere.

La variació s'emmarcaria dins dels canvis proposats i acordats en la reunió entre l'A.V.V del Barri del Port i la tinent d'alcalde en mobilitat Begoña Floria (veure).

Aquesta marquesina havia ocupat un espai al costat de la guixeta de la Once "tota una vida" formant part del paisatge de la Plaça on ara deixa un buit.

Anterior ubicació de la marquesina. Foto: Blog Barri del Port


La parada on fins ara els usuaris esperaven agafar el Bus 2 s'ha convertit en una parada de baixada ja que resulta la penúltima de les noves línies que retornen a l'Estació Renfe i per tan la marquesina en sí mateixa perd la seva funcionalitat d'alguna manera.

Es desconeix si els contenidors que ara queden al costat de la nova ubicació de la marquesina també seran desplaçats ja que aquests, junt amb la 'Deixalleria' temporal que s'hi instal.la darrere, podrien generar noves queixes dels usuaris per qüestions d'olors ara a l'estiu.

Per a la setmana vinent queda pendent acabar d'enllestir aquesta parada amb el seu panell informatiu d'horaris i desplaçar també la parada del bus d'anada. Aquesta, passarà de la vorera del Restaurant Xinès cap a la placeta del Carrer Rebolledo, a uns metres direcció Plaça dels Infants, on hi toca més l'ombra i es poden habilitar seients per esperar.

Propera nova ubicació de la Parada de Bus d'anada de
Plaça dels Carros a Placeta dels Rebolledo. Foto: Blog Barri del Port

Aquestes variacions del servei de transport públic al Barri del Port suposen una millora per a les noves línies ja instaurades i la propvinent Línia 23 que tornarà a connectar el Barri amb l'Hospital Joan XXIII a partir del dilluns 5 d'Agost (veure).