CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

26 de juliol del 2013

El Blog del Barri del Port compleix un any oferint la història i actualitat del segon barri més antic de Tarragona amb més de 9.600 visites


(En castellano -aquí-)


Fa just un any, el 26 de juliol de 2012, arrancava el Blog del Barri del Port de Tarragona a Internet informant sobre el Programa de Festes del Barri de l'estiu passat.

Ara, aquest blog que a mode de Diari-Digital ha esdevingut el primer mitjà de comunicació d'un barri de Tarragona, el segon més antic, compleix 1 any.

Un any en el que fins a un total de gairebé 600 publicacions entre català i castellà s'ha informat de l'actualitat del barri i la seva història amb notícies de tot tipus. Entre elles, inauguracions com les del Pas Soterrat, Jardins Vapor o la nova Chartreuse; esdeveniments com les Festes, Sortides dels Gegants, Cavalcada de Reis; problemes/queixes i denúncies socials diverses; tancament d'establiments com 'Cañas y Tapas', Forn Besora o el Dia; polèmiques com la participació de la Cucafera a la Baixada de l'Àliga o el canvi de línies de bus entre algunes de les més destacades.

El blog ha reunit més de 9.600 visites anuals, una mitja de 600-700 mensuals (per sobre de les mil en alguns casos) i unes 50-70 diàries, amb presència també a Facebook i Twitter on s'apropa als 200 seguidors i també a Youtube amb canal de vídeos i reportatges.

Un projecte impulsat pel periodista tarragoní Adrià Recasens (servidor) que ha comptat des de primer moment amb el recolzament de l'Associació de Veïns del Port qui, a més, durant les Festes d'enguany ha volgut fer-hi una distinció entregant un Premi de Reconeixement per la tasca realitzada (veure).

Amb l'objectiu de seguir oferint al veïnat el dia a dia del seu entorn, la seva història, els problemes i aspectes que els hi afecta, etc. aquest blog espera poder cel.lebrar molts més aniversaris amb esforç, ganes i il.lusió de seguir avançant i millorant. 

De la mateixa manera, s'anima i es recorda als veïns i ciutadans en general que poden participar activament tant a les xarxes socials com contactant al correu blogbarridelport@hotmail.com per oferir informacions, notícies, fotos, vídeos, propostes, queixes... en relació al barri. Especialment els joves, la nova generació, amb la necessitat que s'impliquin en tots aquells temes que afecten al Barri del Port poblat majoritàriament per gent gran.

El Blog del Barri del Port va dur a terme durant les festes un Gran Sorteig de Premis amb motiu d'aquest primer aniversari i vol agrair novament el recolzament de l'A.V.V del Port i el de tots aquells usuaris i seguidors fidels a aquest petit mitjà de comunicació, esperant i confiant en que s'hi sumin molts més.

El blog presentarà en breu alguns canvis en la seva distribució per oferir els continguts i destacats de forma més clara i atractiva, i s'estrenarà un mapa on.line del barri on s'aniran situant tot un seguit de punts d'interés.