CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

19 de novembre del 2014

Els excrements i mals olors allunyen al veïnat de la Plaça dels Infants

En aquesta plaça els únics bans per asseure's queden sota les palmeres
afectats pels excrements dels estornells. Foto: Lucila I.

"Plaça dels Infants? On estan els infants? Aquí només hi ha merda!" Així de contundent es referia una veïna a la plaça situada davant l'antiga Chartreuse.

I es que si fa uns dies parlàvem del mateix problema a la Plaça dels Carros, la Plaça dels Infants no es queda lluny en qüestió d'excrements i brutícia.

Un colom mort al costat de la font. Foto: Lucila I.
Aquest indret també és veu greument afectat pels milers d'estornells que ocupen les palmeres de la plaça i que dipositen grans quantitats d'excrements sobre el mobiliari com bancs i gronxadors, amb els consegüents mals olors, a banda dels de gos sense recollir per part d'amos incívics o altre tipus de brossa escampada i regirada a l'exterior dels contenidors allà situats.

Una situació que allunya al veïnat d'aquesta plaça, ja que, a diferència de la Plaça dels Carros, els únics bancs on asseure's queden sota les palmeres. D'aquesta manera ben bé es podria afirmar que tants sols la pista de bàsquet queda freqüentada per joves que es reuneixen per jugar, la resta de Plaça acostuma a ser de pas i fins i tot i ha qui prefereix voltejar-la i evitar haver-la de travessar.

Excrements de gos sense recollir. Foto: Lucila I.

L'Associació de veïns del Port ha rebut multitud de queixes i comentaris negatius sobre totes dues places i la seva situació. El veïnat vol una solució al problema tant pel que fa a combatre la presència d'aus com pel manteniment continuat potenciant una neteja efectiva i concreta del mobiliari i la zona.