CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

24 de novembre del 2014

CiU denuncia l’estat de deteriorament de l’entorn del Palau de Congressos de Tarragona

Cartells enganxats als vidres de les escales mecàniques
El grup municipal de CiU requereix amb caràcter urgent que l’equip de govern de l'Ajuntament de Tarragona realitzi tasques i intervencions de manteniment i neteja a l’entorn del Palau de Congressos de la ciutat "per evitar un major deteriorament en una de les zones més rellevants de la ciutat" diuen en un comunicat. 

Paviment greudeteriorat

Òscar Busquets, regidor de Convergència i Unió, considera que: “El Palau de Congressos és un equipament municipal de primer nivell, no només per a tots els tarragonins i tarragonines sinó també per la gent que ve de fora i participa en congressos, fires i espectacles. Si volem donar una bona imatge de la nostra ciutat i promocionar l’activitat del nostre Palau, cal millorar l’entorn, fent totes aquelles intervencions que siguin necessàries, de reparació i manteniment, per evitar donar la sensació de deixadesa i degradació actuals”. 

Pintades

Des de CiU es recorda que amb la cura periòdica adequada es podria estalviar el paviment trencat, els bancs pintats i l’acumulació de brossa i brutícia que ara mateix presenta l’entorn, amb el cost addicional que comporta tota acció de reparació com a conseqüència d’un manteniment insuficient.

Pintades i brutícia