CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de novembre del 2014

Reobre la Piscina Municipal de la Part Baixa dos mesos i mig després


Piscina exterior

La Piscina Municipal de la Part Baixa i Serrallo reobre les seves portes el proper dilluns, 17 de novembre, després d’una aturada programada de dos mesos i mig per dur a terme tasques d’arrenjament de les deficiències estructurals i de climatització que patia la instal·lació des de la seva inauguració. Les obres van iniciar-se el passat 1 de setembre per tal de fer-les coincidir amb el període que anualment tanca la instal·lació per fer tasques de manteniment i minimitzar així les possibles molèsties.

El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Tarragona, Joan Sanahujes, ha volgut “agrair enormement l’actitud positiva, paciència i comprensió que han mostrat els usuaris durant tot el període d’obres. Estem satisfets d’haver complert el calendari marcat i convençuts de que aquestes modificacions suposaran una millora qualitativa per la pràctica esportiva que tots els usuaris podran gaudir”.

Les principals obres que s’han dut a terme a la instal·lació han estat la substitució completa dels conductes de ventilació de la piscina, gimnàs i vestidors o la instal·lació d’una nova màquina deshumidificadora i climatitzadora amb conductes nous, conductes millors dimensionats i amb difusors eficients anomenada UTA (Unitat Tractament de l’Aire). També s’ha disposat aïllament de la coberta de la piscina per tal de reduir al 50% la part translúcida i aconseguir un millor aïllament tèrmic; i un nou sistema de filtració de millora de la qualitat de l’aigua.

Piscina interior

La totalitat de la despesa de les millores ascendeix a 800.000 euros i ha estat assumida per l’empresa Becsa, constructora de l’equipament municipal.

Seguint el calendari previst

Tal i com estava previst es va dur a terme una obertura parcial de les instal·lacions el passat 1 d’octubre per les activitats dirigides i l’accés a les pistes de pàdel i gimnàs, per finalment reobrir totalment la instal·lació aquest proper dilluns.

Cal recordar que durant tot el període d’aturada els usuaris han pogut seguir utilitzant la resta d’instal·lacions de la xarxa esportiva del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona.