CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

28 de novembre del 2014

Operació policial a un local cannàbic del Barri del Port amb detenció del gerent

Imatge de l'operació policial al carrer Barcelona. Foto: Diari Més

Aquest dijous el carrer Barcelona del Barri del Port va ser escenari d'un dispositiu policial entre la Guàrdia Urbana i els Mossos d'Esquadra que, a partir de les 11h i durant tres hores, van escorcollar el local 'Màgic Haze' on va ser detingut el gerent d'aquesta associació cannàbica, ubicada al número 15, informa avui el Diari Més.

Segons el rotatiu, van ser les queixes i sospites dels veïns les que van originar una investigació policial. L'operació va finalitzar amb la identificació de 15 persones i es va denunciar a 7 sota l'acusació de tinença d'estupefaents. Van ser requisats un expositor amb diverses varietats de marihuana, una bossa amb cogolls i unes altres quatre amb substància triturada, a més de diversos estris i materials relacionats amb la venda i consum de cànnabis.

El gran operatiu estava format per una quarantena d'agents que van crear gran expectació entre el veïnat. Segons expliquen al Diari Més, es necessitava ser soci per poder entrar i es veien grans grups de gent a la espera de ser obert fins i tot menors i estranys.