CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

6 de novembre del 2014

Una ubicació errònia al mapa del 'Tàrraco Tapes' perjudica al restaurant 'El Racó dels Amics' del Barri del Port

'El Racó dels Amics', restaurant del Barri del Port ubicat
al carrer Smith,59, a la Plaça dels Infants

El Restaurant del Barri del Port, 'El Racó dels Amics', diu haver venut menys tapes durant la ruta 'Tàrraco Tapes de Tardor' a causa d'una ubicació errònia al mapa de la guia d'Estrella Damm.

Situat al carrer Smith,59 del Barri del Port, just davant de la Plaça dels Infants, el restaurant 'El Racó dels Amics' va participar del 16 al 26 d'octubre al 'Tàrraco Tapes de Tardor', la segona edició de la nova ruta de tapes impulsada per Estrella Damm des que La Cambra de Comerç va seguir el 'Tarragona dTapes' amb la cervesa Moritz.

Imatge del mapa de la ruta de tapes on els propietaris de 'El Racó dels Amics'
van escriure en boli la seva ubicació real a la Part Baixa i no a
la Part Alta tal com figurava erròniament

'El Racó dels Amics' va participar per segon cop tot i que en aquesta ocasió amb un "balanç fluix" reconeix la seva propietària, Irene Davi, a aquest blog."L'altre cop, a part que va durar més dies, vam servir unes 1.300 tapes mentre que en aquesta ocasió tan sols n'hem oferit unes 400, a la gent del barri". Davi apunta com a causa que "el nostre restaurant estava mal ubicat al mapa, ens corresponia el número 19 que apareixia a la Part Alta". Per aquest motiu considera que la gent que no era del barri i volia fer la tapa segurament la buscaven a la Part Alta, concretament al carrer Major, i no a la Part Baixa de la ciutat.

Pastís Australià

En aquesta ocasió 'El Racó dels Amics' va participar oferint com a tapa un "Pastís de pasta de full farcit de carn picada i bacó amb salsa barbacoa" que ha agradat a tots els que l'han provat, segons consta a aquest blog. Els que més l'han tastat han estat els membres de la Colla Xiquets del Serrallo.

La tapa de 'El Racó dels Amics': Pastís de pasta de
full farcit de carn picada i bacó amb salsa barbacoa
Es tracta d'una creació de la Irene que va viatjar a Austràlia i li va agradar molt, ens reconeix. En l'edició anterior es va oferir una minihamburguesa. Pel que fa a la ruta 'Tarragona dTapes' o 'Tarragona dPintxos' afirma que no han tingut ocasió de participar. I es que aquesta altra ruta tan sols contempla com a zones i restaurants, la Part Alta, el Centre i El Serrallo, deixant de banda la resta de zones i barris de la ciutat. En canvi el 'Tàrraco Tapes' ha resultat una alternativa a tots aquells que no havien pogut participar amb La Cambra per tal d'oferir les seves creacions.

De fet, uns altres dos restaurants del Barri del Port, hi han format també part, La Pulcinella (carrer Pere Martell,52-54 local 5) i La Mitja Lluna (Plaça Prim,1). Qui sí havia participat al Tarragona dTapes havia estat 'Els Fogons de l'Isma' també a la Plaça Prim o de Mitja Lluna, actualment tancat.