CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

13 de novembre del 2014

La Sala Zero, del Barri del Port, nominada als Premis ARC 2014

Imatge d'un concert de la Sala Zero. Foto: Sala Zero

La Sala Zero, ubicada al carrer Nou de Sant Magí del Barri del Port de Tarragona, ha estat nominada aquest dimecres com a candidata a la Millor Programació d’Espai Musical dels Premis ARC 2014. L’Associació Professional de Representants, Promotors i Mànagers de Catalunya feia públics, aquest dimecres al matí a l’Antiga Fàbrica Damm de Barcelona, els candidats als premis de referència per la música en directe i l’espectacle a Catalunya.

La Sala Zero competirà a la categoria de Millor Programació d’Espai Musical amb prestigiosos espais com Rocksound (Barcelona), Cafè Teatre Escorxador (Lleida) i Voilà (Manresa). La Sala Zero és en l’actualitat la principal sala de concerts de la ciutat i de la Demarcació de Tarragona, amb una mitjana de 90 concerts amb l’actuació de més de 130 artistes i l’assistència de més de 9.000 persones. La temporada 2014/2015 va començar el passat 3 d’octubre i des d’aleshores prop de 2.000 persones han tingut ocasió d’assistir a concerts com els recents de Paul Di’Anno (Iron Maiden), Los Toreros Muertos, Kiko Veneno o Pau Vallvé, en un potent inici de temporada que també comptarà en les properes setmanes amb les actuacions, entre d’altres, de El Último Vecino, Interfront, Joe Crepúsculo, Neuman, Joana Serrat o The Brew, a més dels cicles de concerts temàtics de música independent (Radar PALMFEST) i rock’n’roll (Bule Bule Club), entre molts altres esdeveniments musicals.

L’acte de lliurament dels Premis ARC suposa pel sector un punt de trobada entre artistes, professionals de la Cultura i les Arts, institucions públiques, mitjans de comunicació i la indústria musical. La celebració de la gala de la XII edició dels Premis ARC de la Indústria del Directe tindrà lloc el dilluns 15 de desembre a la Sala Barts de Barcelona (Avinguda del Paraŀlel, 62).