CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

18 de novembre del 2014

L'Ajuntament posa en venda per 1 milió d'euros el solar del costat del Cap Jaume I que podria destinar-se a oci, comerç o restauració

El solar proper al Cap Jaume I en venda. Foto: Blog Barri del Port

L'Ajuntament de Tarragona tractarà de reunir 7'4 milions d'euros de finançament venent edificis i solars de titularitat municipal per fer front a despeses com l'acabament de l'edifici del Mercat Central. Entre ells, el solar situat entre el carrer Jaume I i Josep Floresví Garreta, al Barri del Port.

Aquesta parcel·la compta amb un sostre d'edificabilitat de 2.218 metres quadrats i es permet l'edificació d'una planta baixa i quatre nivells d'alçada, informa el Diari de Tarragona.

Segons la fitxa del Pla General, aquesta parcel·la admet diferents usos, entre els quals s'inclouen l'hoteler, el comercial, oficines, restauració i de recreació musical. Així mateix, també es donaria llum verda per a l'oci, una activitat que permetria el cinema i el teatre. El seu preu és d'1,1 milions d'euros i també es veuria amb bons ulls un ús industrial compatible amb el residencial.