CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

15 de novembre del 2014

L'Església Moriah s'instal·la al Port Esportiu i es presenta a la Plaça dels Carros amb música i teatre

L'acte ha comptat amb actuacions musicals i de teatre. Foto: Blog Barri del Port

Aquesta tarda-nit el veïnat del Barri del Port s'ha vist sorprès per actuacions musicals, teatrals i parlaments a la Plaça dels Carros per part dels membres de l'Església Moriah, que a les 18h d'aquest dissabte ha inaugurat nou centre de la comunitat cristiana al Port Esportiu.

Un bon nombre de fidels informava als curiosos i vianants de la zona entregant-los fulletons i parlant-los del seu centre de culte que està a Perafort i Alcover, i que ha obert nou centre als locals LB3 i LB4 del Port Esportiu de Tarragona, al costat de la zona de restauració. L'aforament de la nova seu de l'entitat és d'unes 350 persones.

Un dels parlaments per una membre de la comunitat cristiana explicant
els motius pels quals s'ha deixat ajudar. Foto: Blog Barri del Port

Moriah és una de les vuitanta associacions que formen part de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona (CET). Es tracta d'una organització sense ànim de lucre presidida per José Antonio Pardo que treballa per donar aquesta oportunitat que necessiten les persones que estan submergides en addiccions com poden ser les drogues, l'alcohol o el joc. També ajuda a les persones que sofreixen de depressió o falta d'estima.

L'acte ha comptat amb gran espectació. Foto: Blog Barri del Port

Des de Moriah asseguren que “treballem diàriament amb cadascuna de les persones que arriben a nosaltres, tornant-los a educar, ja que la majoria vénen sense valors, sense amor a si mateixos i molt menys cap als altres, sense correctes normes de conducta, d'expressió, de condícia personal, etc.”. El centre de rehabilitació està situat en el municipi d'Alcover.

Una de les actuacions. Foto: Blog Barri del Port

D'altra banda, Moriah és també una entitat de caràcter solidari (cuiden a 25 nens a Àfrica) i religiós (cristià-evangèlic), ja que, com ells expliquen, “tota persona que ingressa al centre de rehabilitació se li ensenya la Paraula de Déu, perquè aquí trobem tot el que l'home necessita”.

Fulletons de l'Església Moriah. Foto: Blog Barri del Port

Quant a l'ús que li donaran al nou local de Tarragona, servirà per fer conferències, xerrades, reunions de joves, concerts, etc