CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

20 de novembre del 2014

L'última planta de la Chartreuse rebrà dilluns el personal de l'Agència Tributària per iniciar la seva activitat al Barri del Port

Imatge que presentava fa algunes setmanes l'última planta de la
Chartreuse per acollir l'Agència Tributària. Foto: Blog Barri del Port

El proper dilluns el personal de la Agència Tributària de Catalunya (ATC), situat a dia d'avui al carrer Monestir de Poblet, es traslladarà a les noves dependències autonòmiques a l'última planta de l'edifici de la Chartreuse per inciar la seva activitat, informa el Diari de Tarragona.

D'aquesta manera segueixen endavant les intencions originals de la Generalitat qui argumenta que el trasllat dels serveis territorials del ATC a la tercera planta de la Chartreuse "es deu a raons pressupostàries i per aconseguir la màxima eficiència d'espais que ocupen els serveis administratius de la Generalitat".

D'aquesta forma, segons el rotatiu, la Generalitat allibera les oficines del carrer Monestir de Poblet, que suposen un cost en manteniment de 209.800 euros anuals. Aquests diners s'invertirà a sufragar la quota anual en la Chartreuse, que ascendeix a 490.531 euros. Uns diners que va a les arques municipals, ja que va ser l'Ajuntament qui va assumir el cost i l'execució de les obres i que en un termini de vuit anys ha de recuperar la inversió realitzada.

Com ja havíem dit anteriorment, aquesta decisió ha causat molta polèmica i queixes per part dels alumnes i professors de l'Escola Oficial d'Idiomes qui reclamaven en aquesta planta la sala d'actes i biblioteca pendents. Arribat aquest punt, es plantegen denunciar a la Generalitat per "malversament de fons públic".

*Així era i així està l'última planta de la Chartreuse: (vídeo)
*L'última planta de la Chartreuse potes amunt per acollir l'Agència Tributària: (vídeo)