CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

5 de juny del 2019

Detingut a la Plaça Prim després de maltractar un gos i violentar-se amb els agents

La Plaça Prim, de Mitja Lluna, davant l'església, punt habitual d'indigents

El passat dilluns un home de 45 anys va ser detingut per la Guàrdia Urbana de Tarragona, com a presumpte autor d'un delicte de resistència, desobediència i atemptat als agents de l'autoritat als quals va insultar i amenaçar quan pretenien identificar-lo per haver colpejat pressuntament un gos, informa el Diari Més.

Els fets es van produir el passat dilluns, poc després de les 14h, una patrulla es va desplaçar a la plaça Prim, al Barri del Port, alertada per l'avís d'un veí que indicava que una persona indigent estaria colpejant un gos. En arribar, els agents van localitzar l’home i l’animal, que no estava subjectat per cap corretja i va intentar mossegar-los.

El propietari no va voler ser identificat i va mostrar una actitud agressiva envers els policies fins que finalment va ser detingut i se li va intervenir una navalla que duia en una de les butxaques.

En el trasllat a les dependències policials l'home va continuar insultant i amenaçant als policies, va donar diverses puntades de peu i es va encarar cap a un dels agents.

Tot just fa una setmana un veí denunciava a xarxes socials aquest espai habitual d'indigents problemàtics que ja haurien ocasionat aldarulls contra les forces de seguretat.