CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

23 de juny del 2019

Coques artesanes de Sant Joan farcides de crema les més demandades a Forn Sant Miquel, 30 anys al Barri del Port

Coques de Sant Joan del Forn Sant Miquel al Barri del Port

Dies de molta feina a Forn Pastisseria Sant Miquel del Barri del Port per atendre el grau allau de clients i dispensar coques per la festivitat de Sant Joan.

Tot i l'àmplia varietat entre les de cabell d'àngel, massapà, nata, trufa, etc., les farcides de crema són les més demandades segons la seva propietària Marga Rofin, i condimentades amb sucre, pinyons o fruita a demanda del propi gust del client.

Amb 30 anys d'història, l'establiment del carrer Sant Miquel,11, reivindica el producte artesà del seu forn. "Tenim clientela fixa, fins i tot veïns que tot i haver marxat del barri segueixen venint a comprar" assenyala. Pel que fa a preus, "busquen qualitat i no pregunten, el client sap el que vol i el que obtindrà amb nosaltres".


Afrontant la crisi del comerç al barri


Tot i que agraeixen els encàrrecs pel que fa a previsions, acostumen a tenir com a referència les vendes de l'any anterior, tot i que "enguany no sabem si per ser cap de setmana ens estem desbordant" afirma Rofin qui compta amb un equip de 6 persones per aquestes dates.

Es tracta de les poques botigues de proximitat que aguanten al barri davant l'allau de tancaments dels darrers anys. Testimoni de la situació que viu el barri, l'establiment està sumat a les reivindicacions veïnals lluint la pancarta 'Volem un barri digne' a la seva façana. "Escoltem molt als nostres clients i el veïnat està conscienciat que sense una lluita no aconseguirem res i som un barri molt digne i amb molt bona gent, i se'ns ha de tenir en compte!" indica contundent.

A continuació podeu veure entrevista al reportatge de Barri del Port TV sobre la preparació de Sant Joan al barri: