CERCA NOTÍCIES AL BLOG:

10 de juny del 2019

L'Ajuntament instal·la pilons per evitar l'ocupació de vorera en l'aparcament en bateria del carrer Smith

pilons carrer smith barri del port
Un instant de l'actuació aquest matí. Foto. F.D.A

Aquest matí, diversos operaris han instal·lat pilons al tram del carrer Smith entre Pere Martell i Jaume I, al Barri del Port, per evitar que l'aparcament en bateria segueixi afectant la mobilitat a peu quan alguns vehicles ocupen amb la part del maleter, part de la vorera de vianants, perjudicant sobretot el pas de cotxets i cadires de rodes.

Es tracta d'una problemàtica que diversos veïns venien denunciant fa temps i que l'AVV del Port havia transmès a l'Àrea de Mobilitat de l'Ajuntament de Tarragona qui havia promès una solució. Tot i que aquesta ha arribat amb força retard respecte a les dates que la presidenta veïnal, Mari Carmen Puig, havia rebut per part del conseller de Mobilitat, Josep Acero, l'entitat celebra que finalment s'hagi complert amb l'actuació.


Faltaria un piló en una plaça denuncia @VaeVictusdKesse

No obstant, ja hi ha usuaris a les xarxes que alerten que falta pilona en una de les places i per tant l'afectació podria no quedar resolta i d'altres que consideren que millor s'hauria d'haver ampliat la vorera i que les pilones no duraran gaire. També hi ha qui aprofiten per indicar que en aquest tram no hi ha fanals i és un tram molt fosc per transitar de nit.